Het Nationaal Ruimtevaart Museum organiseert elk jaar in samenwerking met Luchtvaart- Themapark Aviodrome de Kennisweken. In 2017 is deze naam gewijzigd in Ruimtevaartweken.

Raadpleeg regelmatig deze website voor de ontwikkelingen rond en de nieuwtjes over de komende Ruimtevaartweken!

Samen met Luchtvaart- Themapark Aviodrome en het Nationaal Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium (NLR) werd ook in vorige jaren een leuk en interessant programma samengesteld..
Kinderen van 7 tot en met 13 jaar konden aan de hand van een vragenlijst kennis opdoen en proefjes uitvoeren op het gebied van ruimtevaart en astronomie.

Onder de rubriek Kennisweken in de keuzebalk vind u informatie over deze leuke en interessante activiteit per jaar.

Ingezonden mededeling